Sobre Nosaltres

El Pony Pisador som un grup de cinc joves de Barcelona que mescla músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb cura.

El bon humor del Pony Pisador és contagiós: els nostres espectacles són variats i imprevisibles, perquè entre riures i bromes amb el públic, a cada concert passen coses que ningú esperava.

Ens agraden la música tradicional celta i les cançons marineres, però als nostres discos i concerts hi trobareu sons de molts indrets diferents. Aprofundim en la música que descobrim per tal que agradi tant les persones que la senten per primer cop com a les que en són expertes.

MEMBRES

L'Adrià Vila toca la mandolina i el bodhran, fa les veus més simpàtiques, canta yodel i cuina àpats dignes dels millors bucaners.
En Guillem Codern toca el banjo i l'harmònica, fa la veu de beyoncé, cant harmònic tuvà, yodel i és un tema de conversa que amenitzarà els millors àpats. 68è guanyador del joc Notpron.
En Miquel Pérez toca el fiddle, percussions, fa veus, fa rubadub amb molt de camine i redacta els més precisos tractats de poliorcètica agrícola.
En Martí Selga toca la flauta de bec, el whistle, el contrabaix, fa veus greus i explica històries trepidants.
En Ramon Anglada colpeja la guitarra sense demanar perdó, toca l’acordeó, i canta com un pirata de debò. I té un baix.
L’Oriol Pujol toca el piano i és doctor Honoris Causa en Risoterapia a la Universitat de Quito. Juga a futbol.
En Josep Puigdollers és probablement la persona més notòria de la vil·la de Cardedeu, després Juli Cèsar i Celine Dion. A més és inspector de qualitat en metrònoms i responsable del camine dels nostres directes.
El Miquel és un bon jan excepte per lo de dir-se Jan, perquè no es diu Jan i es diu Miquel. És molt bon contrabaixista i amic, i sota cap concepte es diu Jan.
La Martina Sabariego és l'única persona del grup que sap música de debo, experta contrabaixista toca contempo que ho flipes. (GIRA 2023)
L’Enric Soler és l’ex-entrenador dels Argentona Càntirs i també el contrabaixista fals del grup. Per carnaval es va disfressar de contrabaix i va disfressar el seu contrabaix d’ell. Porta crocs. (GIRA 2020-2021)
Youtube Spotify Instagram Facebook Twitter Bandcamp