Sobre Nosaltres

El Pony Pisador som un grup de cinc joves de Barcelona que mescla músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb cura.

El bon humor del Pony Pisador és contagiós: els nostres espectacles són variats i imprevisibles, perquè entre riures i bromes amb el públic, a cada concert passen coses que ningú esperava.

Ens agraden la música tradicional celta i les cançons marineres, però als nostres discos i concerts hi trobareu sons de molts indrets diferents. Aprofundim en la música que descobrim per tal que agradi tant les persones que la senten per primer cop com a les que en són expertes.

MEMBRES

L'Adrià Vila toca la mandolina i el bodhran, fa les veus més simpàtiques, canta yodel i cuina àpats dignes dels millors bucaners.
En Guillem Codern toca el banjo i l'harmònica, fa la veu de beyoncé, cant harmònic tuvà, yodel i és un tema de conversa que amenitzarà els millors àpats. 68è guanyador del joc Notpron.
En Miquel Pérez toca el fiddle, percussions, fa veus, fa rubadub amb molt de camine i redacta els més precisos tractats de poliorcètica agrícola.
En Martí Selga toca la flauta de bec, el whistle, el contrabaix, fa veus greus i explica històries trepidants.
En Ramon Anglada colpeja la guitarra sense demanar perdó, toca l’acordeó, i canta com un pirata de debò. I té un baix.
Youtube Spotify Instagram Facebook Twitter Bandcamp