Sobre Nosaltres

El Pony Pisador som un grup de cinc joves de Barcelona que mescla músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb cura.

El bon humor del Pony Pisador és contagiós: els nostres espectacles són variats i imprevisibles, perquè entre riures i bromes amb el públic, a cada concert passen coses que ningú esperava.

Ens agraden la música tradicional celta i les cançons marineres, però als nostres discos i concerts hi trobareu sons de molts indrets diferents. Aprofundim en la música que descobrim per tal que agradi tant les persones que la senten per primer cop com a les que en són expertes.

MEMBRES

L'Adrià Vila toca la mandolina i el bodhran, fa les veus més simpàtiques, canta yodel i cuina àpats dignes dels millors bucaners.
En Guillem Codern toca el banjo i l'harmònica, fa la veu de beyoncé, cant harmònic tuvà, yodel i és un tema de conversa que amenitzarà els millors àpats. 68è guanyador del joc Notpron.
En Miquel Pérez toca el fiddle, percussions, fa veus, fa rubadub amb molt de camine i redacta els més precisos tractats de poliorcètica agrícola.
En Martí Selga toca la flauta de bec, el whistle, el contrabaix, fa veus greus i explica històries trepidants.
En Ramon Anglada colpeja la guitarra sense demanar perdó, toca l’acordeó, i canta com un pirata de debò. I té un baix.
La Martina Sabariego és l'única persona del grup que sap música de debo, experta contrabaixista toca contempo que ho flipes.
L’Oriol Pujol toca el piano i és doctor Honoris Causa en Risoterapia a la Universitat de Quito. Juga a futbol.
En Josep Puigdollers és probablement la persona més notòria de la vil·la de Cardedeu, després Juli Cèsar i Celine Dion. A més és inspector de qualitat en metrònoms i responsable del camine dels nostres directes.
L’Enric Soler és l’ex-entrenador dels Argentona Càntirs i també el contrabaixista fals del grup. Per carnaval es va disfressar de contrabaix i va disfressar el seu contrabaix d’ell. Porta crocs.
Youtube Spotify Instagram Facebook Twitter Bandcamp